Introkurs i CrossFit mars/april 2020

Välkommen på introduktionskurs hos Kronan CrossFit!

Detta är för dig som är nybörjare inom CrossFit, skivstång, kettlebell, gymnastik och/eller träning i största allmänhet där inga förkunskaper krävs.

Under 4 tillfällen introducerar vi dig till grunderna i CrossFit, så att du på ett tryggt och säkert sätt ska kunna vara med och utvecklas på våra klasser.
Varje tillfälle är 75 minuter och leds alltid av minst 2 erfarna coacher.

Tanken är att ge dig en god grund att stå på så att du sen kan börja träna CrossFit pass och fortsätta utvecklas med oss här på Kronan.

Kommer du missa 1-2 tillfällen? Ingen fara - vi kan se vilka övningar du eventuellt missar, och kan följa upp på dem senare. 

Datum och tider för Introkursen i mars:​

  • Måndag 23:e mars kl. 18.00-19.15
  • Torsdag 26:e mars kl. 19.00-20.15
  • Måndag 30:e mars  kl.18.00-19.15
  • Torsdag 2:a april kl 19.00-20.15

PRIS enbart: 199:- 

 

Minderåriga kursdeltagare
Om den som ska gå en kurs är under 18 år måste en förälder eller förmyndare anmäla den underårige. Föräldern eller förmyndaren blir då avtalspart med oss och den underårige anges som den som deltar i kursen och nyttjar Kronan CrossFits tjänster.
Ångerrätt enligt lagen om distansavtal
​I enlighet med distansavtalslagen har kursdeltagare ångerrätt vilken gäller i 14 dagar från dagen efter anmälning till kurs. Kursdeltagare kan ångra sitt köp genom att skicka ett meddelande om sitt beslut att frånträda avtalet genom e-post till info@kronancrossfit.se.

Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala eventuell kursavgift som vi har mottagit från dig.
Om kursen har startat och du har deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå din ångerrätt.
Om du påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du dock att du samtycker till att kursen påbörjas under ångerfristen, och att din ångerrätt anses vara förverkad som ett resultat av att du påbörjat kursen.
Om du på grund av sjukdom (som ska styrkas med intyg) eller avflyttning från orten måste avbryta kursen, betalar du för de kurstillfällen som hållits samt en administrationsavgift på 100 kr.

This page is not available.